Peruskurssit

Brazilian jiu-jitsun ja lukkopainin peruskurssi

Defence & Fightclub Heracles Valkeakoski järjestää Brazilian Jiu-Jitsun ja lukkopainin peruskurssin. (alaikäraja 14 vuotta)

Kurssi alkaa tiistaina 12.9. 17:00 ja kestää noin kolme kuukautta. Peruskurssin hinta on 120€ (opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset sekä turvallisuusalan työntekijät -20%)

Peruskurssin harjoitukset ovat tiistaisin klo 17:00-18:30 ja perjantaisin klo 17:00-18:30

Brasilialainen jiu-jitsu on brasilialaisten Carlos ja Hélio Gracien perinteisten japanilaisten jujutsu- ja judotekniikoiden pohjalta kehittämä kamppailulaji. Brasilialainen jiu-jitsu painottuu erilaisiin maassa käytäviin kamppailutekniikoihin. Tyypillisessä ottelutilanteessa vastustaja pyritään viemään mahdollisimman pian maahan, jossa ottelu lopetetaan lukolla tai kuristuksella.

Lukkopaini muistuttaa hyvin paljon Brasilialaista jiu-jitsua, mutta siinä ei käytetä jiu-jitsu-pukua. Peruskurssilla et tarvitse jiu-jitsu-pukua, kurssin harjoitusasuksi riittää shortsit ja t-paita.

Voit maksaa myös Smartum-seteleillä, Smartum-saldolla tai SporttiPassilla taikka tyky-seteleillä. Kysy myös muista liikunta- ja kulttuuriseteleistä tai maksutavoista.

Lisätietoja saat: info@heracles-Valkeakoski.fi

 

Itsepuolustuskurssi (Scandinavian Defendon peruskurssi)

Valkeakosken Heracles järjestää itsepuolustuskurssin, Scandinavian Defendo – nimisen modernin, tehokkaan ja yksinkertaisen itsepuolustuslajin peruskurssin, jossa opettajina toimivat lajin mustat vyöt, mukaan lukien jopa maailman korkeimpien vyöarvojen joukkoon lukeutuvat ohjaajat.

Defendo antaa sinulle realistiset valmiudet puolustaa itseäsi ja läheisiä yleisimmissä katuväkivaltatilanteissa, lisäksi kunto kasvaa ja saat uusia ystäviä.

Laji soveltuu kaikille itsensä ja läheisensä turvallisuudesta kiinnostuneille, ja turvallisuusalan työntekijöille tämä on lähes välttämätön! Defendon tekniikat täydentävät hyvin voimankäyttötaitoja työssään tarvitsevien kykyä toimia hätävarjelutilanteessa ja siirtyä siitä jouhevasti voimankäytön puolelle.

Harjoitusajat ovat tiistai ja torstai klo 18:00-19:30
Kurssi alkaa tiistaina 12.9. 17:00 ja kestää marraskuun puoleen väliin saakka. Kurssin jälkeen on mahdollista suorittaa Defendon ensimmäisen tason tasokoe.

Kurssin hinta on 120€, turvallisuusalan työntekijät, opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset saavat 20% alennuksen (hinta 100€).

Maksuvälineenä kelpaavat rahan ja korttien lisäksi kaikki yleisimmät liikuntasetelit ja -saldot.

Alaikäraja on 16 vuotta, yläikärajaa ei ole. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta itsepuolustus- tai kamppailulajeista, sitähän varten peruskurssit ovat, että niistä aloitetaan ensimmäisen kerran.

Kurssille et tarvitse muita varusteita, kuin sisäliikuntavaatteet ja -jalkineet. Virallinen Defendo-paita sisältyy Täyden kurssimaksun (120€) kurssin hintaan.

HUOM! Jos osallistut edellisenä sunnuntaina pidettävään veitsipuolustusseminaariin, saat 10€ alennusta Defendon peruskurssista.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset:
Info@heracles-Valkeakoski.fi