FAQ

Tule salille vain terveenä ja oireettomana. Mikäli tiedät olleesi kontaktissa tartunnan saaneen kanssa, älä tule treeneihin, vaikka sinulla oireita ei olisi vielä ilmennytkään. THL:n mukaan tartunnan saanut henkilö voi levittää virusta eteenpäin jo 1–2 vuorokautta ennen oireiden alkamista. Myös oireeton henkilö saattaa toimia tartunnanlähteenä. Jos olet terve, niin muista seuraavat toimintaohjeet salilla: 1. Pese kädet ennen salille tuloa ja desinfioi ne vielä salin ovella. 2. Suihkuta salilta löytyvää desinfiointisuihketta käyttämiisi tankoihin, varusteisiin, painoihin yms ja jätä vaikuttamaan. Ainetta ei tarvitse pyyhkiä pois, vaan sen tulee antaa vaikuttaa pinnalla mahdollisimman pitkään. Desinfiointiaine haihtuu pinnalta itsestään pois. 3. Mikäli tanko, varuste tai paino on vielä märkä desinfiointaineesta edellisen käyttäjän jäljiltä, pyyhi se kuivaksi paperilla. Heitä paperi roskiin. Muista desinfiointi käytön jälkeen. 4. Poistuessasi salilta desinfioi kätesi.

Autollisille harrastajille on muutamia vaihtoehtoja auton pysäköintiin.

Lähinnä salia olevat parkkipaikat ovat salin itäpuolella sisäpihalla. Tälle alueelle pysäköitäessä pysäköinti sallittu vain varaamattomin ruutuihin ja vain ruutuihin. Ruutujen ulkopuolelle ei missään tilanteessa saa jättää autoa! Postin täysperävaunuyhdistelmät käyvät Postin lastauslaiturilla myös iltamyöhään ja näiden yli 20m yhdistelmien liikuttelu muutenkin ahtaassa ympäristössä ei ole helppoa.

Toinen vaihtoehto, jos sisäpihan paikat ovat jo täynnä, on Tokmannin parkkipaikka sekä linja-autoaseman parkkihalli. Näilläkin parkkipaikoilla tulee huomioida, että varatuille paikoille autoa saa jättää.

Kyllä voit.

On kuitenkin sinun vastuulla huolehtia, että lapsesi ei häiritse muita harjoittelijoita, eikä toisaalta vaaranna omaa terveyttään. Salilla harjoitellaan suurilla painoilla (kahvakuulat useita kymmeniä kiloja ja levytangoissa useita satoja kiloja) eikä näiden kanssa harjoitellessa pysty välttämättä varomaan jaloissa leikkiviä lapsia.

Lapsille turvallinen ja muutenkin suositeltava paikka on luokkahuoneessa.

Lapsien paikka ei siis ole voimalassa eikä tatamilla, jos näillä on harjoitukset käynnissä.

Peruskursseja järjestetään lähes kaikista lajeista sekä kevät että syyskaudella.

Seuraavista peruskursseista tiedotetaan nettisivuillamme Ajankohtaista– sekä Peruskurssit -välilehdillä. Seuraa Valkeakosken Heraclesia Facebookissa ja Instagramissa, niin tiedät, kun alkaa tapahtumaan! Lisätietoa Peruskurssit -välilehdeltä.

Kausimaksumme sisältää kaikki Heraclesin treenit, eli maksamalla esimerkiksi puolen vuoden treenimaksun saat käydä vaikka kaikissa treeneissä, jota lukujärjestyksessä on. Kamppailulajien treenaaminen edellyttää ensin peruskurssien käymistä, mutta saat yhdellä maksulla osallistua vaikka kaikkien kamppailulajien peruskursseille. Lisäksi voit 10€/kk lisämaksusta saada oikeuden käydä koska tahansa salilla omatoimitreenaamassa.

Yksi maksu, kaikki treenit.

Esimerkiksi, kun maksat 6kk jäsenyyden, saat osallistua 6.10.2020 alkavalle Defendon peruskurssille sekä 7.10.2020 alkavalle Potkunyrkkeilyn peruskurssille. Lisäksi saat käydä kaikissa Cross Training treeneissä, jos peruskurssi on käytynä, kuntopotkunyrkkeilyssä sekä kehonhuoltotunneilla. Jos heräsi kysyttävää, voit lähettää meille myös sähköpostia osoitteeseen: info@heracles-valkeakoski.fi tai olemalla meihin yhteydessä Facebook-sivumme kautta.

Load More