Cross Training

Cross Training on liikuntamuoto, jonka tunneilla hypitään, juostaan, nostetaan, käytetään kahvakuulia ja muita toiminnallisen harjoittelun välineitä, sekä tehdään liikkeitä oman kehon painon avulla.

Cross Trainingissä kehität voimaa, nopeutta, kestävyyttä, liikkuvuutta ja koordinaatiota ja se on tehokkuudestaan johtuen ollut jo pitkään yleisurheilijoiden, kamppailu-urheilijoiden, sotilaiden, poliisien ja palomiesten suosima harjoitusmuoto. Nykyään lajin suosio on levinnyt myös tavallisten kuntoilijoiden keskuuteen.

Tyypillinen Cross Training harjoitus sisältää koulutetun ohjaajan johdossa alkuverryttelyn, liikkeiden opettelemisen ja harjoittelua, intensiivivaiheen ja jäähdyttelyn. Harjoituksissa teemme muun muassa kehonpainoharjoittelua, painonnostoa, voimanostoa, kahvakuulaa, ynnä muuta.

Jokainen tunti on aina erilainen, sillä yhdistelemällä eri harjoitusvälineitä ja liikkeitä mielenkiinto säilyy.

Käytössämme on mm. seuraavia harjoitusvälineitä: Kahvakuulat, levypainot, voimakeilat, Power mace, Slosh-Pipe, speed ladders, vastuskuminauhat, kuntopallot, Bulgarian Bagit, dippiteline, leuanvetotangot, voimistelurenkaat, Power Bags, lekat ja kuorma-auton renkaat.