Defence & Fightclub Heracles Valkeakoski Ry

Yhdistys perustettiin vuoden 2003 lokakuussa Valkeakoskella. Yhdistyksen ideoi ja perusti Jussi Jokinen. Yhdistyksen tavoitteena on itsepuolustuksen ja kamppailu-urheilun korkeatasoinen valmentaminen Valkeakoskella. Lajivalikoimaan kuului perustettaessa krav maga ja vapaaottelu. Tämän jälkeen mukaan ovat tulleet defendo ja ohjatut kahvakuulajumpat. Aikaisemmin tästä kaikesta huolehti riihimäkeläinen yhdistys Heracles ry. Perustimme oman yhdistyksen ja jätimme riihimäkeläiset pelkästään käytännön asioiden hoidon helpottamiseksi. Teemme edelleen läheistä yhteistyötä sisarseuramme Heracles ry:n kanssa.

Valkeakosken Heracles on Suomessa varsin tunnettu korkeatasoisista ohjaajistaan, jotka osallistuvat ahkerasti jatkokoulutuksiin ja tutustuvat alan uusiin suuntauksiin ylläpitääkseen seuran korkean tason. Harrastajamme taasen tunnetaan loistavasta asenteestaan: harjoitukset tehdään tosissaan, mutta pilke silmäkulmassa (joskus sormi;-))

Heracles Defence & Fightclub valkeakoski ry:n toimitilat (=harjoitussali) sijaitsevat Mallasvedenkatu 4, 37600 Valkeakoski.

Perustajajäsenet

Jussi Jokinen, Juha Höök, Petteri Kantola, Jari Mäkelä, Petri Lähdekorpi ja Petri Makkonen

Pankkitiedot:
Defence & Fightclub Heracles Valkeakoski
FI92 5494 0920 0729 09